“Ostala sam bez majke- Izgubila je život na porođaju, rađajući mene! “

Nas zivot u tim trenutcima umjesto da bude sretan i poseban promijenio se. Naime moja majka je izgubila zivot dok me rađala. Ja sam zensko i istog tog trenutka moj tata me se odrekao nije htio ni da cuje za mene ni ti da me odgaja. Mene su tada da ne bi zavrsila u domu uzeli sebi baka i deda naravno to je bilo sa majcine strane. Odrasla sam uz baku a atada nikada nije dosao ni da me vidi, nije ni pitao za mene nije ga bilo briga.

Tada dobija i djecu sa drugom zenom i oni su mu bili sve a ja tada niko i nista. prije par dana sam i zavrsila fakultete Medicinski i to zahvaljujuci baki jer je djed umro kada sam imala samo osam godina. Baka je zadnji novac davala samo za mene a jucer je necete vjerovati me dodao moj tada i to nakon 25 godina. Malo cudno bas kada sam diplomirala on se sjetio mene i pozelio da me ima tada u prijateljima.

U tim trenutcima nisam mogla da vjerujem koliko je on los covjek. Nakon svega sto mi je uradio u zivotu sada je vjerovatno mislio da bi mogao da ima i neke koristi od mene. Nekada mrzim sebe sto sam postala od takvog covjeka. NAravno nisam ga prihvatila i ne kajem se ni sekudne radi toga. Cak mi je u jednu ruku i drago neka se i on osjeti odbacenim kao sto sam ja.