Svi se pitaju koju je školu završila Bogdana Ražnatović: Kada je upoznala Veljka, na pijaci je prodavala piliće iako je imala OVU DIPLOMU (FOTO)

Iako ej Bogdana imala iskustvo sto se tice u kosarci njena prisutnost u javnosti je od 2018 godine. Tada su mediji odlucili da otkriju njenu romanticnu vezu sa Veljkom Raznatovicem i to je rezultiralo tome da je njihova veza se objavila, nakon toga zaruka i onda brak. Iako inace cijeni se njihova privatnost, Bogdana se cesto pojavila u javnosti sa svojim suprugom, dolazila na razna slavlja kod Cece. Bogdana i Veljko su stupili u brak prije cetiri godine i od tada su odlucili da zive diskretno sa dvoje djece Zeljkom i Krstanom. Cecin sin je odlucio da napusti svu zabavnu scenu a sada se posvetio sportu a njegova supruga je tu da vas podrzava.

Obrazovanje Veljak i Bogdane ostaje veo i tajna za mnoge. Veljko je pocertkom 2020. godine uspjesno zavrsio studije na Visokoj skoli primijenjenih i pravnih naika “Prometej” u Banja Luci” iako se jedno vrijeme sumnjalo o autenticnosti njihove diplome. Iako su veliki izazovi bili sto se tice akademskih obaveza ali i sportskih on se borio sa svim tim. Uspio je na kraju da odbrani svoj diplosmki rat a Bogdana je imala veliki talenat za kosarku i postigla je zaista veliki uspjeh i tom sporzu. Ona je nakon skole radila sa roditeljima i sestrama, prodavala je pilice na lokalnoj trznici tad. Bitno je da se spomene da je porodica Rodic prvo imala farmu koja se bavila uzgojem pilica a onda je ona odlucila da bude sa ocem u kancelariji.

Ona isto tako ima i diplomu Vise poslovne skole usmjeren je inace na finansije i racunovodstvo dok su njene starije sestre isto obrazovane na visokoj razini. Bogdanina starija sestra  Bojana je pravnik dok je Natasa specilizirana za medijski menadžment.