OVAKO DANAS IZGLEDA I ZVUČI LEGENDARNI SEJO KALAČ: Snimak usijao društvene mreže, a evo kako je krenuo sunovrat

Sejo Kolač, renomirani pjevač, postigao je niz izuzetnih dostignuća prije nego što se povukao iz očiju javnosti. Ipak, njegovi hitovi na vrhu top lista nastavljaju da odjekuju i dan-danas. Nedavno se na internetu pojavio video u kojem se pojavljuje legendarni pjevač, koji nudi uvid u njegov trenutni izgled i pokazuje njegovu bezvremensku vokalnu snagu.

Sa osmehom na licu, Sejo je samouvereno pevao svoju najpopularniju pesmu “Ala, ala” dok je gledao u kameru, dobijajući brojne komentare da emisiji nedostaje isti šarm iu njegovom odsustvu.

Grand je javio da je Sonja Jović podnijela prijavu protiv Seje Kalača zbog uznemiravanja i prijetnji smrću, zbog čega su primijenjene mjere opreza. Zbog toga je Seji, koji radi kao ugostitelj, zabranjeno prilaziti na 500 metara. Kršenje ovog ograničenja može dovesti do kazne zatvora za prekršaj.

Povodom situacije, Sejo je razgovarao sa Telegrafom, samo da napomenem.

@balkanska_kafana_ Evo kako danas zvuci nekad popularni pevac Sejo Kalac #sejokalac #srbija #estrada #bosna #srbijatiktok #beograd #tiktok #fyp #viral #zatebe #zatebestrana #balkan #CapCut #popular #popularcreator #popularvideo #muzika #pesma #pevac ♬ original sound – 👑Balkanska kafana👑

– Dobro sam, samo malo predahnem. To je prava priča, vidite, ova žena je krenula i prodala kuću koju sam gradila, sve bez mog znanja. Imala je ovo punomoćje i na kraju se uselila baš u kuću koju je prodala. To je suština toga, zaista. Nemamo ni slutnje koliko je na tome zaradila”, započeo je Kalač svoj račun.

Osim toga, Sejo pojašnjava da se nije uvredljivo ponašao prema ženi koja je podijelila priču s javnošću, niti je bio pod uticajem alkohola. Umjesto toga, njihov nesporazum se vrtio oko kuće, ali je od tada uspješno riješen.

Sejo, koji se nekada oslanjao na napojnice da bi zaradio za život zabavljajući publiku po barovima, sada za svoje pevačke nastupe dobija honorar od 50 evra.

Nekada obožavan od strane ljudi svih uzrasta, jednom je krasio filmsko platno u popularnom filmu “Jet-set”, glumeći srcelomaca. Međutim, njegova nekadašnja slava je sada izblijedjela u zaboravu. Podlegavši ​​iskušenjima alkohola, sam je uništio svoju nekada obećavajuću karijeru. Danas se može naći kako peva u skromnoj kninskoj pivnici i za svoje nastupe zarađuje samo 50 eura. Mada, postoji kvaka – uplatu prima samo ako uspe da se odupre želji da je potroši na alkohol.

Naime, dok se “odmarao”, Sejo je izvadio zubnu protezu iz usta i držao je cijelo vrijeme.

Vrijedi se prisjetiti viralne fotografije koja je izazvala značajnu pomutnju u javnosti na društvenim mrežama. Na slici je Sejo kako mirno spava na stepeništu, navodno pod dejstvom alkohola. Nakon toga, tokom svog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, on je otvoreno priznao istinitost situacije.

Tokom praznične sezone, imala sam priliku da pokažem svoje pevačke talente i pozvana sam da budem gošća za Božić. Bilo je to nevjerovatno iskustvo. Kako se veselje nastavljalo, moji saputnici su odlučili produžiti moj boravak i prepustili smo se pretjeranom piću. Nažalost, ostavili su me samog u hotelskoj sobi, koja je bila jedva metar dalje. Iscrpljen događajima proteklih dana, nenamjerno sam zaspao u hodniku hotela. Iznad mene je bila slobodna soba. Naše neprekidne aktivnosti su trajale tri dana zaredom. Na kraju je na mene naletio prolaznik i umjesto da mi pruže pomoć, snimili su fotografiju i podijelili je na Facebooku. Osećajući se dezorijentisano i preplavljeno, na kraju sam pronašao put do svojih čula i otišao u krevet. Razmišljajući o situaciji, nisam mogao a da se ne zapitam šta me čeka i koliko sam srećan što sam živ i zdrav. To je Kalač iskreno priznao za to vrijeme.