OVAKO IZGLEDA CECINA MAJKA- što i majku nije počastila jednom korekcijom ? KAŽU da su iste, pogledajte ih pa dajte procjenu (FOTO)

Ceca je inace pjevacica za koju svi znaju a danas ne govorimo samo o njoj. Jano je da je poznata ali je isto dama koja se trudi svoj privatni zivot da sacuva sve sto moze. Ima njene majke je Mira Velickovic koja je poznata jer je majka od ove dive i ona nije dama koja voli biti u javnosti ali mediji opet znaju o njoj previse i to radi toga jer je majka od Cece.

 

Ceca je zaista mnogo puta govorila o roditeljima govorila je kakvu i koliku podrsku ima od majke MIre ali isto tako od oca Slobodana te je pricala o tome da je kao dijete jako sretna i ispunjena bila. Njen otac je bio masinobravac i trgovac a majka Mira u penziji a po zanimaju je bila uciteljica jako stroga i u tom duhu je odgajala i svoju djecu-

ONI NISU samo ponosni na kceerku nego su ponosni sto su i baka i deka i prabaka i pradeda praunucadima. pogledajte sada kako oni izgledaju a zasebno kako izgleda majka Mira koja je inace tema clanka i odlucili smo o tome da govorimo.