Toni više ne može i ne želi da šuti- ISPRICAO svoju stranu priču, ko je kriv u svemu ovome! DRAGANINI fanovi u šoku (FOTO)

Nakon slusanja svega i svacega i razmisljanja Toni Bijelic je konacno odlucio da smogne sada snage da se izrazi u vezi toga svega. Kako bi se zabavio svim ovim glasnima koje kruze po drustvenim mrežama on je odlucio da uz pomoc svog pravnog savjetnika da iznese svoj stav i svoju perspektivu da bi svima lakse bilo u vezi toga.

On je za razliku od svoje supruge Dragane Mirkovic sa kojom je 24 godine u braku i imaju dvoje djece Marko i Manuel je milioner koji je odlucio se pojaviti na internet ali nije trazio publiciste. Advokat je odlucio sada uz poruku da posalje upozprenje za javnost  i da stavi tacku na sve te spekulacije.

Potpuno je lazna sugestija da gospodin Bijelic umjesan sa nekom romanticnom vezom sa nekom djevojkom od samo 15 godina mlađom od njega. Bijelic zeli da istakne sada da se ponasa sa postovanjem i rekao je da  je uviijek bio odan porodican covjek i uviojek profesionalan u svemu.

U ovoj situaciju prema rijecima Gabrijele Banic, gospodin Bijelic istice da nikada nije bio u nekim akcijama koje su neprimjerne i koje se navode u medijima. on kaze da zeli da zahvali se medijima ali sada zeli da zastiti svoju porodicu i svoj privatni i licni zivot i radi toga ne zeli da komentarise okolnosti pod kojima se sada nasao.