Ovo je omiljeni parfem pjevačice Jelene Karleuše! SAMO SE NJEMU VRAĆA a koriste ga samo jake žene! Svi ce se okretati za vama!

Kada se govori o infustriji mirisa jasno je da svaka zena ima neke note koje se svidjaju nekim ljudima a neki ne a ono sto je znacajno primjetiti jeste da se razliciti miris mogu da primjene drugacije na drugim ljudima. Ima osoba koje vole neke bezvremenski klasici, uvijek odisu sa nekom posebnom vrstom privlacnosti a da nikada u tome ne izgubi se poseban sarm.

 

Jedan od parfema koje zaista jako voli Jelena Karlusa jeste poznati “Chanel Coco Mademoiselle” i to je parefm koji se pojavio 2001 godine kao savremena interpretacija posebnog i specificnog parfema Chanel. Ovo je specijalni miris koji je kreiran od strane Jacquesa Polge i to je pronadjeno kao inspiracija iz poznatog Coco Chanel.

Ovo je miris koji pocinje kombinacijom beergamota i narandze dok je srce sastavljeno inace od njeznog jasmina i esencije svjezine latice ruze. Donje note su tu paculi, vanilija i bijeli mosus koji pruza bogatu ali i trajnu osnovu.

 

Jelena je uvijek govorila da je imala veliku naklonost snaznim i postojnim mirisima koji odisu sustinom i to jednostavno ide uz hrabre i privlacne zene. Stalno je govorila da jako voli Chanel parfem, Allure i NO.5.

Isto tako pjevacica Natasa Bekvalac je slicno kao i Jelena posvecena Chanelu i dijeli naklonost prema Coco Mademoiselle. Ovo je miris koji ima u sebi mjesavinu koja kombinuje snaznu esencuju citrusa sa rafiniranim podtonom paculija i to je karakteristicno za Chanel.