OVO JE PLATA ANE SEVIĆ U “ZVEZDAMA GRANDA”: Evo koliko će mjesečno zarađivati, SAŠA POPOVIĆ SE SLOŽIO

Nakon što sam saznao da je Sanja Kužet trudna i da će krajem veljače ući u peti mjesec trudnoće, sinulo mi je kako zbog izazova trudnoće možda i nije idealno da nastavi s showom. Odmah mi je kao potencijalna zamjena pala na pamet Ana Cević, koja je ranije bila voditeljica”, objasnio je Popović.

Kako prenose srbijanski mediji, izvor je otkrio da je Popović donio odluku da pusti torbu, prenosi Klix.

Popović je, u želji da turniru vrati staru veličinu, donio tu odluku. Saša i Ana su se pregovarali i na kraju dogovorili honorar od 5000 eura.

Ana je nedavno izrazila svoju zahvalnost što se vratila u središte pozornosti kao “velika zvijezda”, na što bismo vas željeli podsjetiti.

Ona je izrazila svoje neodoljive emocije i naglasila da je ponuda koja joj je uručena jednostavno neodoljiva zbog njene duboke emotivne povezanosti sa ‘Zvezdama Granda’, jer su one imale značajnu ulogu u oblikovanju njenog života.

Bivša voditeljica Sanja Kužet na ispraćaju se od srca oprašta od svojih predanih kolega i gledatelja koji su je vjerno pratili na Instagramu. S osjećajem iščekivanja, ona nastavlja prema sobi za rađanje.

Izražavajući srž svoje sezone, obratila se svojim dragim prijateljima. Fotografije su zabilježile posljednji dan snimanja, trenutak kada je bila potpuno nesvjesna da neće uspjeti završiti projekt. Potraga za osobnim trijumfima ostaje stalna težnja.