RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE SE NA OVAJ DATUM DESITI PRAVA NESREĆA:

Prema njegovom iskazu, energija ovog para bila je prepuna bezbrojnih nedosljednosti u prethodnoj godini. To postaje posebno vidljivo s početkom globalne krize tijekom drugog mjeseca 2024. Međutim, ove će godine ova tri entiteta uvesti veći osjećaj ravnoteže.

Prema spoznajama renomiranog ruskog astrologa Mihaila Levina, 2024. godina smatra se nepovoljnom, te se savjetuje da se suzdrže od planiranja značajnih osobnih, obiteljskih i profesionalnih događaja u ovom razdoblju.

Iako su brojni pojedinci izrazili svoje nezadovoljstvo zbog izazova s ​​kojima će se suočiti 2023., postoji kolektivna nada za trunku predaha u nadolazećoj 2024. godini. Prema astrolozima, predviđa se da će godina Zeca donijeti veći osjećaj mira i radost u usporedbi s prethodnikom, Godinom tigra. Ruski astrolog Mikhail Levin izdao je upozorenje o potencijalno opasnom razdoblju tijekom godine, savjetujući krajnji oprez.

Rješenje ove nevolje neće se pojaviti trenutno. Tekuće nesuglasice trajat će u raznim aspektima postojanja, postupno se smanjujući do sredine godine. Kako se približava jesen, možemo očekivati ​​produljene intervale mira. Prema astrologu Levinu, prethodni prosinac predstavljao je značajne opasnosti za nas.

Tvrdi da je između njih dvije osobe proteklih godinu dana bilo dosta napetosti. To je posebno vidljivo u drugom mjesecu 2024. godine, koji označava početak svjetske krize. Međutim, ove će godine ove tri osobe raditi na ponovnom uspostavljanju ravnoteže.

Prema njegovom objašnjenju, prisutnost kvadrata između Saturna i Urana rezultira mnoštvom nepovoljnih utjecaja. Međutim, u veljači prošle godine, Neptun i Pluton pokrenuli su sekstil, koji služi za postizanje umirujućeg utjecaja.

Prema Levineu, iako se još uvijek očekuju razdoblja povećanog rizika, nepotrebno je organizirati događaje velikih razmjera u tim vremenima. Ova nepovoljna astrološka usklađivanja mogu se podijeliti u šest kratkih, ali značajnih faza.

Datumi od 15. do 20. ožujka i od 19. do 22. svibnja značajni su na vremenskoj crti.
24-28 (prikaz, ostalo).
Od 7. do 10. listopada.
Datumi su od 10. studenog do 13. studenog.
Termini su od 17. prosinca do 23. prosinca.

Na temelju trenutnog stanja globalnih stvari, čini se da će nadolazeća godina donijeti veći osjećaj lakoće u usporedbi s prethodnim godinama. Prema poznatom ruskom liku, trenutna kriza trajat će do 2025.; međutim, prijeći će u fazu stabilizacije. Važno je priznati da je potpuno zadovoljstvo svih pojedinaca nedostižan cilj. Dok napetosti još uvijek postoje, bit će nastavka mirne stabilnosti.