Ovo je prizor koji se dugo vremena čekao! JELENA I DUŠKO PONOVO SKUPA, POGLEDAJTE SLIKU gdje gori sve od ljubavi! ONA BLISTA

Najpoznatija pjevačica Jelena Karleuša je na estradnoj sceni dugo pa skoro sada tri decenije a ona je napravila zaista suepr karijeru kako u Srbiji tako i u cijelom regionu. Osim svojih pjesama Jelena je postala poznata i po velikom broju skandala koji je prate od samog pocetka pojavljivanja na estradi. Iako je Jelena tema broj jedan u medijima dugo nije imala pjesme.

Pjevacica je aktivna i na drustvenim mrežama gdje govori o svojim stavovima i sve to radi bez i jedne dlake na jeziku pa je tako i zamjerila se mnogima i isto tako nema mnogo prijatelja na estradi. Prosle godine Karleuša je objavila na drustvenoj mreži Instagram da se ipak razvodi od supruga Duska sa kojim je u braku 15 godina. i sa njim dobila kcerke Niku i Atinu.

Nakon te objave sto se tice razvoda Duška i Jelene ni jedno ni drugo se nisu o tome oglašavali iako su svi i predpostavili da do razvoda nije ni doslo nego da je to bila jos jedna kriza u braku od 15 godina. Onda su paparaci otkrili da par i dalje zivi skupa u istoj vili sa djecom a onda je jELENA OBJAVILA sliku za Uskrs pa su se mnogi pomislili da su se pomiroli. NA slici kcerka Nika i suprug Dusko se kucaju jajima, te se vidi da je atmosfera zaista idilicna i da je to prava porodica.