SA samo 19 godina sam majci preotela muža i od tada joj uništila život! Jasmina iz Banja Luke se pokajala radi jednog! (FOTO)

U svojoj 28 godini Jasmina je podijelila odluku koju je uspjela da donese sa samo 19 godina i ona kaze da je to nesretno uticalo na njenu majku i njen zivot. Na forumu je govorila o razvodu svojih roditelja kada je imala samo 16 godina a to je samtrala jako pozitivno.Njena majka ju je rodila sa samo 17 godina nakon braka u koji je stupila jako mlada te je Jasmina morala da se brine o svemu i da obavlje sve kucanske poslove. Brak njenih rpditelja je bio pun izazova jako puno svađe oko svih problema posebno je bio sukob Jamine i Bake radi finansijskih teškoća. Jasminin otac je rako kao radnik u tvornici a majka je bila zaposlena kao kuharica u restoranu svog strica. Osnovne obrazovne potrebe Jasmine i njenog brata su bile jedini izdaci kojima se njena porodica morala da pomiri. Kako su odrastali finansijske teskoce su bile sve  ocitije. NAkon razvoda Jasminin otac je nasao novu partnericu to jeste udovicu iz kraja te samo nakon jednu godinu se preselila ka njoj.

 

Tokom tog cijelog vremena Jasmina i njen brat i majka su ostali u stanu koji je bio od oceve tvrtke. iako je u to vrijeme u kuci vladala harmonija Jasmini je nedostajao otac. ona je majku krivila za razvod te je vjerovala da ce biti sada malo slozeniji. To uvjerenje je dijelila i njena baka koja je govorila da se Jasminina majka treba da ponasa kao prava zena i da stiti svoju porodicu. Te rijeci i dan danas odzvanjaju njenim usima. U pocetku ova mlada zena je vjerovala da ce njena porodica da se pomiri ali se zabrinula radi toga jer je otac sa drugom zenom. Iako je godina prosla ona je vjerovala da ce scve to da se vrati. Sve se promijenilo nakon dvije godine kada je njena majka pocela da se vidja sa kolegom.  Kako je vrijeme prolazilo ona je primjetila promjene u ponasanju majke. Ostajal bi duze na poslu i svoju kosu bi mijenjala i sminkala se ujutro. U toj fazi je imaal samo 18 godina i bila je svesna svih postupaka.

Cesto je bila u njihovom prisustvu i onda je vjeroala da nista nece on da uradi. Nakon sto je izasla iz skole isla bi majki na posao, sjedila bi sa ujakom u restoranu. Uvijek bi me castio i pripremio mi je nesto posebno. SADA GLEDAM ja sam ga prihvatila kao posebnog prijatelja moje majke. Tada sam ja bila jako nesvjesna svega toga. Prvo sam vjerovala da je pokazao interese za nas jer kako bi inace mogao da preferira zenu od 35 pored zene od 20 tim. Ja sam radila sve da ih razdvojim. Na kraju sam i stigla.