Ovo je puno bolje i ljepse od plocica na stepenicama: SAMI NAPRAVITE, SVI ĆE VAM SE DIVITI (SUPER TRIK)

Jednostavnost i lakoca pri izradi ovog tipa stepenista odusvila je sve jer je dobro da mozete sami da napravite ovo i da uzivate u tome.

Samo vam je potrebna jedna mješavina i mozete da stvorite stepenice koje ce izazvati zavist kod svih koji vide ovo i svi vasi susjedi ce se ocarati dizajnom koji je napravljen.

Potrebna vam je nova mješavina koja je iz Njemačke a zove se “Quick Mix.”

Ovo se sastoji od raznih oblika i boja, ovo je inace kameni tepih koji je spremljen od malenih skupih prirodnih kamencica koji su povezani sa nekom vrstom smolom. Ovo je opcija podnih obloga i moze da se pohvali da je otporna na vodu u mraz a isto tako mize da se izlije i vec preko postojecih plocica.

Za zamjenu plocica na terasi ili stepenistu prvi korak treba da se nagazuju strucnjaci koji ce ukloniti sve plocice. Nakon toga moze biti potreba izolacija ili baze o njenom stanju. Na kraju se mogu i postaviti nove plocice. Ovo je postupapk koji je dug i koji je jako skup. Kameni tepisi nude alternativu jer se mogu sipati na bolo koju od povrsina jer se priprema jako brzo.

Ne samo da kameni pod moze da bude dobar i funkcionalan. Sada ima preko 50 razlicitih nijansi kamenog tepiha na raspolaganju i imate slobodu da oodaberete boju koja je savrsena za vas i koja ce upotpuniti vasu fasadu.