OVO VIŠE NIJE TAJNA- HANA Huljić sve potvrdila! POKUPILA se, dete ide sa njom

Kada se pojavila veza da je kćerka Tončija Huljića u emotivnoj vezi sa Petrom Grašom u tom trenutku se digla velika frka. Ovo je pojacalo znatizelju svih pogotov kada se znalo da su Tonci i Graso vec 25 godina jako dobri bliski prijatelji.

Ovo otkrice koje se pojavilo je razveselilo sve. Naime nedugo Hana Huljić je sa svima potvrdila ovu vijest. Naime ona je rekla da je drugom stanju. Onda su Hana i Grašo 2022 godine dobili kćerkicu Albu koja je u tom trenutku postala srediste njihovo. Hana je sada njihov dragi smotuljak radosti i ona jako cesto bude objavljena na drustvenim mrežama. Sada su se pojavila neke informacije i tracevi a to da je Hana mozda i drugi put trudna.

Sada je Hana priznala koji je to pravi razlog njenog izbivanja. Hana je zadnje vrijeme radila na projektu i sa veseljem je podijelila sa svima kako joj je to pozitivno sada. Sto se tice braka sve je uredu i u najboljem odnosu.

Veliki broj emocionalnih izazova su se Hana i Graso susreli. NAime pogotov na njenoj drustvenoj mrezi Instagramu. bura se digla kada je sama stigla na kršenje u februaru. Onda se pricalo o tome kako oni odvojeno zive dvije godine od porodice.