SVI U ŠOKU- ZAR JE MOGUĆE DA SE OVO NJOJ DESILO! PRVE slike Cece iz bolnice!

Svi su se potresli kada se pojavila informacija da je naša poznata pjevačica, Srpska majka kako je nazivaju, pjevačica Ceca Ražnatović morala da se podvrgne operativnom zahvatu i sada se njeno zdrastveno stanje i narusilo radi svega toga. Na društvenim mrežama preplavile su Cecine slike a veliki broj portala je pratilo situaciju i sve sta se desavalo.

Mi smo imali priliku i da gledamo rijaliti program od pjevačica gdje je ona ajvno govorila o problemu koji je zadesio te je i saam rekla da ce morati da ode na operaciju. Na slikama se moze vidjeti da se medicinski osoblje spremalo za operaciju a prema njenom izrazu lica jasno nam je svima bilo da nije bilo straha te da je spremna za sve to sto joj dolazi.

Mi cemo ovdje ostati najmanje 12 dana. Ljekar mi je rekao da operacija koja mi sleduje će da traje 6 sati a to je standradno i normalno za tu intervenciju. moram da odem na tu operaciju, da li sada, za mjesec dva, ali moram. Svjesna sam trajanja toga svega ali zelim da uradim to da bi se osjecala dobro u svojoj kozi.