Tamara Đurić odlučila da pokaze svoje prirodne gr*di- Starleta radi kćerke odlučila da povadi sve silikone! POGLEDAJTE TRANSFORMACIJU (ŠOK)

Ona je poznata po tome da na svom instagram profilu cesto ima razne sadržaje a ona je postala i sinonim za neke objave koje rijetko ko smije da objavi. Njeni prijatelji ali i pratitelji su navikli da je gledaju u nekim atraktivnim slikama. Tokom svog postojanja bila je jako poznata osoba i to je izazvalo nedoumice i odlucila je da bi bilo najbolje da sredi svoj izgled jer joj se nije dopadalo to sto je njoj priroda dala.

Podigla se jako velika bura u javnosti i ona je odlucila da ce da odbaci silikone sve to jeste da povadi i da se posveti u ovom slucaju svom izgledu koji je zaista autentičan. U jednom trenutku Tamara je rekla da je presla preko 100 tretmana i da je sve to radila na sebi. Ona je pocela da radi jako mlada sa samo 18 godina a tada je uradila povecanje grudi i kaze da je to tada jako slozen proces bio da je morala i da dobije potvrdu od psihijatra.

Iako je punoljetna djevojci i dalje treba suglasnost da bi se napravila intervencija. Ljekari su bili svi jako znatizeljni u vezi toga koja motivacija je dovela do toga da jednostavno na taj nacin poveca grudi iako je jako mlada.

Ona je tada jako veliko samopozzdanje imala pa je sada i na Instagramu odlucila da isprica anegdodu ti pokaze kakav je to njen izgled bio i kako je ona napravila transformaciju. Rasprava o njenom fizickom izgledu prije i sada je velika i ona kaze da je jasno da ce ljudi na drustvenim mrežama da govore o tome a njeni pratitelji govore da je ona tek sada pokazala kako odise prirodnom ljepotom posebnom i njeznom.