Potreban mi je mir, pritisak mi je svakim danom sve veći- DAJEM OTKAZ! NAJNOVIJE javljanje Jovane nakon odlaska sa PINKA!

Voditeljica Jovana JEREMIĆ koja je poznata po vođenju Jutarnjeg programa je iznenadila sve gledatelje kada se pojavila prvi put sa svojim partnerom Draganom te je najavila da planira da se povuce iz medijske indusrije. Jovana JEREMIĆ već neki izvjesni period uziva u ljubavnoj vezi sa vlasnikom pekarske indurstrije i kaze da se ljubav rodila. Ona je rekla da planira da  napravi odmor sa medijske scene. Od sutra vikend pocinje petkom i ona ce da bude samo ogranicena na Pink. Najavila je povlačanje uz medija u februaru osim nekih profesionalnih obaveza. Tokom svih godina gradila je svoj položaj i uloge ali nikada je uspjeh nije promijenio, postala je bolja. Iako je podrska kolegama uvijek bila.

Ona je rekla i detelja o svojoj vezi sa Stankovićem te govorila o tome da li se sa njim preselila. Naime u emisiji je najavila u frbruaru svoje povlaćanje da i se posvetila nekim osobnim poslovima. Planira da se posveti svojoj strast prema pečenju. Kaze da je jako sretna i voljena i da uziva u odnosu sa partnerom,bila je i kod njega, posjetila je i njegov kvart da bi se uvjerila kakava raskos sve ima on. Njegovo dvoriste, je ograđeno kamenom ogradom i kolosalnim vratima, skriva dvije kuce. Jedna u kojoj boravi a druga je jos nedvrsena.