Psihijatrija je morala hitno da reaguje: JAKO LOŠE I TUŽNE VIJESTI IZ DOMA DIVNE DNK I MARKA NAM DOLAZE! Kako ce ona sama sa decom (FOTO)

Kako su mediji prenijeli rijaliti par kojeg svi znaju su Divna Dnk  i Marko. Imali su tokom zivota zaista mnogo problema. Marko i Divna su prvo dobili popularnost u jednoj emisiji koja se zvala DNK. Onda dok su bili u rijalitiju desava se da su im djeca bila oduzeta i odvedena u udomiteljsku porodicu. NAkon price njihovih susjeda, i Divna i Marko su poznati da vole da konzumiraju alkohol. Marko prema rijecima sada u velikom problemu i radi toga je stavljen na strogi nadzor psihijatara.

 

 

 

Onog trenutka kada su se pojavili u rijalitiju dobili su veliku pozornost od javnosti ali njihova prica je toliko zamrzena. Malo je poznat kakav je to Divnin privatni zivot osim toga da se desila nevjera njenog supruga Marka. Divna je rodjena 1992 godina iz skromne porodice u selu Gložane kod Jagodine. Divna je šokirala javnos tkada je rekla da sve ove zdrastvene probleme ima radi maltretiranja koje je imala od strane oca. Divnina muka je velika i ima zaista traumaticna iskustva radi svega ovoga. U dobi od tri godine otac ju je bacio na krevet i onda se javila bolest koja je muci od tada.