Rada bakšiš skuplja metlom u kesu, a Stoja uposlila sve svatove! Lova se kupila u najlon kese! NIKADA DO SADA VIĐENO NA ESTRADI

Stoja Novaković koja je svima poznatija kao Stoja samo je pjevacica koja je nedavno imala takav nastup da je skoro pa bio nezaboravan na slavlju. Ona je ocarala publiku sa svojim nastupom a kasnije je sve to i podjeljeno javno na sve drustvene mreze- Na ovom videu koji kruzi se vidi kako Stoja strastveno pejva pjesmu Sinana Sakica “Trezan” dok su drugi gosti bacali novcanice od 1000 i 2000 dinara.

Tokom cijele ove situacije svi posmatraci okolo su vidjeli da je Stoja imala torbu u koju je polako skupljala napojnice a onda je to izazvalo veliki broj komentara kakve su to njene pejvacke sposobnosti i da li je to zasluzila. Jedni su komentarisali njeno skupljanje novca dok su drugi rekli da je to zaista pametan potez i da treba da radi to jer je to ipak njeno.

Osim toga RAda Manojlovic nije jedina koja je odlucila da na neki nekonvecionalni nacin skuplja baksis. Zabiljezeno je i da je ona sa drugima koristila metlu i lopaticu namjenjeno za smece da bi skupila sto vise novca sa poda i to je zaista specificin nacin skupljanja novca. Moramo da kazemo da svi oni jako vole baksis a to pokazuje kako u toliko do sada zaradili.