ŠOK istina koju znam: Moja svekrva vara svekra sa njegovim rođenim bratom! (FOTO)

Ja sam saznala jednu istinu koju vjerovatgno nisam trebala.Naime ona vara mog svekra sa njegovim rodjenim bratom. Skoro tri mjeseca je proslo od kkao sam se ja udala za njenog sina a sada asm u kuci svog supruga ali smo blisko povezani.

Odmah nakon nekoliko dana suzivota sa drugim ukucanima ja sam primjetila da se desavaju neke stvari koje su jako cudne. Naime odnos moje svekrve i njenog djevera je bilo nesto vise nego da je to porodicno. Iako imam samo 21 godinu ja nisam slijepa ja sam uspjela da vidim sta se tu desava. Osoba sam koja u sebi imam neki prevarantsko iskustvo i nesto mi je tada govorilo da SE medju njima nesto desava.

Prosli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da cu da nocim kod njih. Morala sam da slazem jer sam htjela da vidim da li se njih dvoje tada tajno vidjaju. Nekako sam morala da ih uhvatim za sve. Otisla sam u grad u kafic kod prijatelja popila pice i nakon sat sat i po vratila sam se necujno i uvukla u kucu. Zvukove koje sam cula iz spavace sobe gdje su svekar i svekrva i jasno je svima sta se tu desilo. Meni je tada trebao dokaz i dobila sam kada sam usla u sobu i imala sam da vidim sta sam trebala. Oboje su zanijemili od straha a ja sam izvadila telefone i napravila slike.

Sada kazem da zelim da se zahvalim svekrvi jer sam sebi obezbjedila lijep zivot sada.