Rada Manojlović brutalno progovorila o Milanu Stankoviću sada! “Ne vjerujem da ce ikada se vratiti, i da poceti zivjeti ovozemaljski zivot kao prije.”

Pjevačica Rada Manojlovic je nedavno odlucila da govori o svom licnom zivotu kao i detaljima svoje veze koju je imala sa Milanom Stankovicem. Od malih noguu uvijek sam gledala viziju svoje buducnosti i nikada nisam odstupala od toga od svoje karijere, nikada nisam se fokusirala da sam domacica, da podizem djecu ili da sam posvecana samo svom muzu.

Moja strast je bila iskljucilo povezana za posao ali ideja da se skrasim i da imam porodicu nije toliko mi bitno bilo. nisam bila spremna emocionalno da preuzmem odgovornost ili da budem u vezi posvecena. Ako je tako trebalo vjerovao je on da ce se to kod mene okrenuti. Oduvijek sam se nadao da ce ona da bude uz mene i u ljubavi.

Navodi Rada da ceznja za ljubavi je uvijek kod mene bila kao i svaka normalna osoba, zudila sam naklonoscu, voljela sam da budem u ljubavi i u emocionalnoj vezi. Ove godine se osjecam kao da sam konacno peuzela kontrolu nad svojim zivotom.