Radi prekomjerne kilaže zdravlje Bobe Živojinića ozbiljno ugroženo! ISPRED njega velika borba, sinovi placu i mole se! (FOTO)

Kada se govori o mladosti Slobodana Bobe Zivojinovica svima je jasno da je on u svoje vrijeme vrijedio za jednog jako zanosnog pojedinca i divnog mladica iz Jugoslavije. Njegova slavna teniska karijera je pokazala i koliko je on snazan. Ali situacija se mijenja onog trenutka kada je on krenuo da se povlaci i da ode u penziju.

Kako je prihvatio svoj novootkriveni nacin zivota Boba je sa velikim uzitkom uzivao u svim slatkim kulinarskim delicijama i to je rezultiralo tome da je za kratko vrijeme dobio eliku tjelsanu masu. Kruzile su glasine da se on sada suocava sa velikim problemima oko zdravlja bas radi debljine. Sada je Zivojinovic u razgovoru za medije rekao da je to njegova tema i jasno je a svi o tome mnogo govore.

On je izrazio zahvalnost za svoje trenutno stanje. On kaze da je tesko zdrastveno stanje. Iako ima viska kilograma on kaze da se nosi sa svim tim sigurno i da se za sada dobro osjeca. Brena vjeruje u njegovu sposbnost da ce on da pobjedi borbu sa kilogramima. Ona priznaje “Odlucila sam da cuvam privatnost Bobinog zdravlja jer je to njegovo osobno pitanje i ne treba o tome pricati.”

U dva mjeseca je postigao nevjerovatan poduhvat jer je uspio da skine do 20 kilograma. Priznao je da je mora da probusi kasiku ali nada se da ce da ide i dalje i bolje.