“Svi smo u šoku, umrla nam je pred očima.” KOMŠIJE progovorile o iznenadnoj smrti majke od ubice malene Danke! DO ZADNJEG DAHA SAMO JEDNO PONAVLJALA

Majka od jednog od osumnjicenih za ubistvo Danke Ilic je sve ove dane bile pod lupom javnosti o njoj se govorilo mnogo i mediji su je skoro pa proganjali. Bila je na udaru medija a samo ona zna kako joj je bilo da zivi u tako malenoj sredini, okruzena sa svim tim pogledima od komsija. Ona je juce nazalost preminula iznenada.

U ovom malenom selu Zlot danas je u susjedovoj kuci porodice Todorovic umrla Svetlana Dragijevica inace majka od Dejana Dragijevica koji je inace sa svojim kolegom JKP Vodovod Bor osumnjicen za ubistvo malene Danke ILIC. Dok je pila kafu ona je priznala kakva je to njena empatija dok su razgovarali o njenom izoliranom nacinu zivota sada, ne prima goste, nego samo nekoliko susjeda, dok su njeni sinovi i suprug i dalje u zatvoru radi jako teskih optuzbi. Susjed je zaista u velikom soku bio kada se sve ovo desilo u njihovom domu.

Komsija Todorovic je sada ispricao kako je potresen radi cijelog ovog slucaja. Atmosfera u njihovom domu je postala intezivna radi dolaska danonocno policije i osoba koje su tada vrsile ocevid. Prisustvo ovih osoba je za nju bilo uznemirijuce jer su svi u istoj kuci. Prvo kada je umro njen sin, to je bacilo u veliku depresiju.

Ona je zaista bila pod velikim strahom jer je njena porodica i ugled bio ukaljan i ona se zaista dugo borila sa tugom. Ona je shrvana bila slijedom svih događaja. Prozivljavala je mjesavinu nevjerice. Cinilo se da je zlo stavljeno na njenu porodicu.