TRUDILI SE ALI OVA PREPREKA NIJE MOGLA DA SE SAVLADA: Novak i Jelena se oglasili, došao je kraj! (FOTO)

Za sve one koji ne znaju Novak Đoković i Jelena su se vjenčali davne 2014 godine a danas su oz svoje  ljubavi dobili kcerku i sina.

“NAkon tri godine od početka veze nase dosli smo do prekretnice kada smo shvatili da bi bilo najbolje da krenemo u zajednički živit.” U monaku je bilo jako teško da se nađe posao jer je tada sve bilo zatvoreno ali ja sam igrom slučaja se uspjela zaposliti u jednoj naftnoj kompaniji.” počinje svoju priču Jelena koja govori kako im je bil okada je tek stigla u Monako.

To je bio njihov početak koji zaista nije bio jednostavan ali sada se sreća njima okrenula. Imaju svoju veliku kuću u Španskoj Marelji imaju na svoje ime tri nekretnine u Americi ali Monako je i godinama poslije njihova centrala gdje jako rado vole da dođu i da se vrate.

“Tamo sam radila godinu dana i to je bilo nemoguća misija za nas i za vezu i onda je Novak u jednom trenutku rekao da više tako ne mozežmo. Dok sam bila na studijama tačno sam znala kada sam slobodna i kako mogu da im se posvetim. Veliki dio dana sam provodila u kancelariji a naša veza je tada bila na velikom iskušenju, pa se moralo pronaći novo rješenje.”- rekla je Jelena tada.