Sahranila suprugu pa se udala za njegovog OCA! Govorila da ima ogroman razlog za to- ONDA JE MORALA OVO ISPUNITI

Na drustvenim mrežama mozemo da pronadjemo veliki broj isposvjesti pogotov od strane zena napisanih. Tek kada neke procitamo vidimo sta su to sve zene ili djevojke u ovom slucaju dozivljavale i jednostavno se sazalimo nad njihovim sudbinama tada i kako su sve prosle to.

Ispovest ove zene je izazvalo veliku pometnju i to prije nekoliko godina akda se desilo. RASPRAVA se desila na drustvrnim mrežama a ljudi su brujali o njenoj odluci DA SE ONA UDA ZA OCA OD SVOG POKOJNOG SUPRUGA I TO NAKON NJEGOVE SMRTI.

Ona je dozivjela nesto strasno a to da je ostala bez supruga i sama se morala brinuta za njihova cetiri sina. u ovom obrtu desava se da je njen svekar odlucio da je ozeni nakon smrti supruga. unatoc tome sto se dugo razmatralo sve ovo ona je prihvatila ponudu za brak radi svojih nekih osobnih motiva. Sada vam govorimo kako je dovelo sve do ove odluke.

Radi finansijske sigurnosti koju je pruzala mirovina od njenog supruga odlucila je da se uda za svekra. Desile su se nepredvidjene okolnosti. NAkon sto je moj suprug umro od pet godina saam sam odgajala djecu. Ovo je bilo tesko razdovokje za mene jer je bila takva buducnost i odgovornost sam veliku imala.

Svekar mi je predlozio da me ozeni. Ovo je prijedlog koji je stigao godinu dana nakon smrti svekrve. U pocetku sam odbijala ali sam morala da razmislim o buducnosti. Udajom za njega imat cu pravu na njegovu veliku panziju koja bi bila stabilnost i temelj.

Onda se desacva situacija da ja pet godina nisam imala odnos sa muskarcima. Ali sada okolnosti koje su se desile, dovele su do toga da smo imali potrebe i ja i on i draze mi je dijeliti intimu sa njim nego sa nekim drugim muskarcima koji bi o meni govorili najgore.