SEKA: Kada su saznali da mi je majka muslimanka, svaki dan su me pljuvali, gurali, cepali majice! Najteži period u mom životu! (FOTO)

U jednom trenutku dok je bio intervju pjevačica SEKA JE ODLUCILA da podijeli neke duboke i potresne aspekte koji su joj se desavali tokom djetinstva i govorila je o tome koliko joj je nekada bilo tesko zaista.

Iako je kao djevojcica odrastala u siromastvu Seka je u jednom trenutku bila i izložena mucnom porodicnom nasilju gdje se njen otac jako nasilno ponasao prema njenoj majci a to je toliko veliki trag ostavilo na nju i njeno odrastanje.

!Iako mi je otac umro imam neke uspomene na njega kao da je jako dobar covjek. Sve sam mu tokom godina oprostila. Volio je jako da pije i svu zaradu je trosio ali je znao i da donira djeci u potrebi. Njegova ljubomora je uzrokovala velike probleme u odnosu sa majkom a ona je u tome najvise patila jer je trpila fizicko zlostavljanje. Brat i ja smo morali vise puta da je spavasamo gdje ona i dan danas ima oziljke od svega toa. Naime mi smo jako ponosni bili kada je ona odlucila da se razvede od njega i u svemu smo je podržavali. Otac je nakon razvoda otisao u inosttanstvo i tada smo izgubili kontakt na nekoliko godina. Za to vrijeme moj ocih nas je tretirao kao njegovu djecu jako nas je volio. Radio je i borio se za nas.”

Sa sest godina napustila je Zvornik te se preselila u Banju Koviljaču gdje je upisala i skolu.

Uvjeti su bili jako teski.Zivjeli smo u kucama za izbjeglice prije nego li smo se mogli preselitit u neku staru skolsku zgradu. Nismo imali ni wc kupali smo se kod komsija. U novi dom dolazimo bez icega samo nesto odjece i to je bio dokaz koliko je teško bilo.