SIPAJTE OVO U ČAŠU VODE I KOMARCI NEĆE PRILAZITI VAŠOJ KUĆI: Napravite moćno sredstvo i uživajte u letnjim noćima!

Učinkovit način prirodnog odbijanja komaraca.

Sastojci:

Za osvježavajuću mješavinu pomiješajte

  • 250 ml vode s 5 kapi eteričnog ulja limuna,
  • 5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa i
  • 10 kapi eteričnog ulja limunske trave.

upute:

Za pripremu vode počnite kuhati 250 ml vode dok ne dosegne točku vrenja. Ostavite vodu da se prirodno ohladi dok ne postigne sobnu temperaturu. Sada je vrijeme da u vodu dodate eterična ulja. Započnite dodavanjem 5 kapi eteričnog ulja limuna, zatim 5 kapi eteričnog ulja eukaliptusa i na kraju 10 kapi eteričnog ulja limunske trave. Ova specifična mješavina eteričnih ulja ima snažna svojstva koja djeluju kao snažno sredstvo odvraćanja od komaraca, čineći ih nesposobnima izdržati njezine učinke.
Kako bi eterična ulja bila ravnomjerno raspoređena u vodi, sve sastojke dobro promiješajte. Prebacite smjesu u bocu s raspršivačem za praktično nanošenje repelenta.
Kako biste učinkovito upotrijebili ovaj proizvod, jednostavno raspršite mješavinu u svojoj blizini ili na određenim mjestima vašeg vanjskog prostora, kao što su terasa i dvorište, gdje često boravite. Osim toga, lagani prskanje po vašoj odjeći poslužit će kao sredstvo odvraćanja, osiguravajući da se komarci klone vaše prisutnosti.

Evo nekoliko dodatnih savjeta:

Kako biste poboljšali zaštitu od komaraca, razmislite o ugradnji biljaka koje odbijaju komarce kao što su matičnjak, lavanda, mačja metvica, bosiljak, metvica ili kadulja u vašem vrtu ili u neposrednoj blizini mjesta za opuštanje. Za najbolje rezultate preporuča se ponovno nanošenje repelenta svaka dva sata.

Doživite bezbrižne ljetne noći uz ovaj siguran i učinkovit prirodni repelent koji pruža zaštitu od komaraca bez ikakvih štetnih kemikalija.