Siromašnoj djevojčici koja nikada nije imala igračku poklonio LUTKICU, a njena reakcija raspkala sve! (TUGA) (FOTO)

Malenoj djevojcici poklonio lutkicu a njena reakcija je takva da vjerujemo da ce te se svi rasplakati. Ona nikada nije imala igracku a njena reakcija kada je ugledala nikog nije ostavila ravnodusnim. Postalo je toliko viralno posebno radi situacije kada vidite koliko se na sve to obradovala i koliko je sretna bila.

Mi joj zaista zelimo mnogo srece da se uvijek ovako raduje, da bude sretna i nasmiana. i njoj i svoj djeci koja zive isto ili slicnu pricu kao sto ona. Nazalost mnogo djece zivi u teskom siromastvu u nekim osnovnim stvarima samo mogu da sanjaju a cinjenica je da mi sve sto uzmemo zdravo za gotovo drugi sanjaju o tome i mastaju samo o tome da se desi.

Koliko god smo mi nesretni i zalimo se da nismo dobili nesto i da ne mozemo da kupimo sjetimo se samo kako ima onih koji jedva prezivljavaju koji jedva bore se i koji kada se pocnu zaliti roditeljima jer nemate novi telefonl patike ili auto onda se sjetite samo ove djevojcice koja neam nista i kojoj dosta treba.

Ova djevojcica se toliko obradovala radi lutke koju bi mozda i neko drugo diejte bacilo jer ga takva vrsta igracaka ne zanima, dA LI MISLITE DA LI JE IKADA IMALA PRILIKU DA SE IGRA SA OVIM. Koliko djece samo masta o hrani a o nekim igrackama mogu samo da sanjaju.