SMRŠALA NA 45 KILOGRAMA, JEDVA IZVUKLA ZIVU GLAVU, ZADESILA JE NAJTEŽA BOLEST-“Znam šta je okidač moje bolesti bio, svi se toga pazite!!”

Ona je naša poznata pjevačica Nada Obrić poznata pjevačica koja je kroz cijeli svoj zivot imala probleme i mnogo nedaća.Ono najgore sto joj se desilo jeste dijagnoza r aka. Ona je jako hrabra zena koja je uspjela da savalada svoju bolest i postala je tada inspiracija mnogima kako je uporna i pozitivna u svemu tome bila. Priča o njenoj borbi i duhu pokazuje koliko je vazno da se suocite sa izazovima hrabro.

 

Nadin zivot je obiljezio tri puta losa dijagnoza koja se pojavial u tri razlicita dijela tijela. Iako je svaka od tih dijagnoza predstavlajla njoj izazov Nada se nije predavala. Ona je hrabro isla naprijed i pokazala koliki je borac.

Jedan od kljucnih stvari koje je Nada naucila iz svog iskustava jeste da je stres bio okidac za sve bolesti. U slučaju njene bolesti, stres je bio okidac i to stres oko bolesti djece. Njihova prica je takva da naglasava da treba da se suočimo sa stresom i da otvoreno razgovaramo o tome. Nada je hrabro govorila o tome i nadala se da ce njena prica nadahnuti i druge da vode racuna o svom umu i zdravlju.

Njena borba je zaista dirljiva i teška a Nada nije samo osoba koja se borila sa bolesti. Ona je odgojila djeci i unuke o kjima se borila do zadnjih trenutaka. Njihova podrška i ljubaznost su je podstakli da ne treba nikada da odustaje.