Sneki nikada bolja! GORI U ŠESTOJ DECENIJI- Obukla lateks odjecu i cizme do koljena! MUŠKARCIMA VILICE POPADALE KADA SU JE UGLEDALI.

Kada je bilo snimanje novogodišnjeg programa Snežana Babić po imenu Sneki je ostavila dojam svojim mladolikim izgledom i dalje i figurom koja je toliko besprijekorna iako je ona sada već u 6-toj deceniji. Pjevačica je sada samouvjereno ušla na set obučena u lateks i crne cizme do koljena te se moglo vidjeti da je to kombinacija stvarno dobra. Ona ima i držanje posebno, plesali su sa maskotom, koja je bila tu kao medo. Komentari su se samo nizali, ali po svemu sudeći i mlađe kolegice mogu da zavide kada vide kako Sneki izgleda. Ona je jako dobra pjevačica, ali je svoj dojam ostavila sa dugim nogama.

Prvi put je pojavila se na pozornici 1994. godine a tada je izgled dobio posebne promjene. Ona je uvijek bila poznata  po tome da je mnogo radila, Snežana BABIĆ ili Sneki uporno puni klubove, restorane. Upravo je sada se pojavila u Sarajevu gdje se desio i jedan incident.

Tokom nastupa, Sneki je naišla na neke nelagode kada je jedan od prisutnih pogodila pjesma !Vidovdan” i on je to protumacio kao provokativnu i to je dovelo do problema i razuzdanog ponašanja.

Atmosfera je bila super, publika je vesela i pjevala i plesala tokom događaja tog cijelog sve do Snekine izvredbe “Vidovdan” Ali pokazalo se da pjesma nije prikladna nikako za Sarajevo jer su mnogi dozivjeli kao provokaciju. Jedna osoba se povrijedila i htjela da se fizicki obracuna sa pjevacicom.