Ulovila sam sina kako me gleda dok se tusiram! Sve je to pokusao tajno da odradi a ja sam vidjela- Onda sam odlucila da mu…

Za danas jedna prica koja je po mnogo cemu specificna. Naime za kratko vrijeme postaje viralna a ovo je odnos macehe i pastorka a oduvijek su bili jako specificni odnosi. NAime u 90 posto situacija to ne postoji i ne moze da funkcionise. Sada jedna prica koja nam dolazi iz Holivudske produkcije.

U jednom gradicu Doboju, smjesten inace u Srednjoj Bosni, zivi majka Marija koja ima 45 godina. Uz supruga, dom dijeli sa asinom koji je inace iz proslog braka Markom. Radi suprugovog cestog putovanja ona je cesto bila sama sa Markom.

Kako je fizicka razdvojenost izmedju muza i mene i dan danas traje odnos nam je bio jako napet, a posebno kada se desavaju trenutci intimnosti. Pocela sam da razmisljam o tome da moj suprug mozda ima i novu romanticnu vezu dok nije kod kuce i to je dovelo da se i ja otudjim i to je problem sa cim se suocavaju veliki broj zena.

Nisam mogla a da ne pomatram nekada Marka inace moj posinak. Doslo je do promjkene kada sam i sama vidjela kako me gleda kao da je postojala zelja za necim i nesto se javilo. Ta me spoznaja dovela do toge da sam jedne veceri ostavila vrata od kupaonice odskrinuta dok sam se tusirala i potpuno sam nesvjesna bila cinjenice da je neko tu.

U jednom trenutku sam vidjela da me Marko promatra dok sam zaista ranjiva bila. Iako je on mlad od samo 22 godine nisam mogla da ne primjetim da je za svoje godine super gradjen i da ima privlacan izgled i to je dovelo jos poseban sloj ovako teskoj situaciju. Odlucila sam da budem pribrana i da nastavim sa svojom rutinom, zavrsim tusiranje, umotam se u rucnik i nastavim sa susenjem kose.