Šporet i nekako, a pogledajte tek gdje suše sudove: Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (Foto)

Više puta, muzički par je velikodušno dozvolio televizijskim ekipama da vide svoj porodični kutak, pokazujući svoja pronicljiva ulaganja i besprijekoran stil u ukrašavanju svoje dvospratne kuće raskošnim namještajem.

Ukrašen zidovima oslikanim toplim i privlačnim bojama, hodnik je upotpunjen upečatljivom pregradom koja se sastoji od niza izuzetno visokih stepenica koje odvajaju spavaće sobe od kombinovanog dnevnog boravka i trpezarije.

Dok je dom Biljane Jevtić i Ace Ilića nesumnjivo izuzetan, kuhinjski deo je nekako uspeo da ostane skriven i netaknut, daleko od radoznalih očiju javnosti.

Ovaj kutak privukao je pažnju svih onih koji pomno prate karijeru muzičkog para, zahvaljujući Ivanu, studentu prava i njihovom pravom nasledniku.

Uprkos ograničenoj veličini, kuhinja je idealan prostor za tročlanu porodicu, što sugeriše da verovatno postoje dve osobe koje uživaju u kuvanju u domaćinstvu. Bilja je odgovorna za rukovanje osnovnim pripremama, dok Aca sa zadovoljstvom stvara posebna jela, uvek naglašavajući važnost upotrebe raznih začina, osim soli i bibera.

Prihvaćajući španjolsku arhitektonsku tradiciju, kuhinjski ormarići su ukrašeni živom nijansom žute boje, savršeno u skladu s bijelim pločicama i sivom radnom pločom, što rezultira živahnim i energičnim ambijentom.