ZAR I OVOJ LJUBAVI JE DOŠAO KRAJ: Zajedno smo odlucili da je najbolje da se rastanemo!

Po slici ste mogli da vidite da su oni jako popularan par u Srbiji ali i cijelom regionu. Njeno ime je Jovana Joksimović popularna voditelljica i njen suprug Zeljko Joksimović. Ljubav se rodila onog trenutka kada su oboje razli u Eurosongu kao voditeljski par 2008. godine koji je odrržan u Beogradu kada je Marija donijela pobjedu u svoju državu. Kako se poslije saznao ni Zeljko ni Jovana se nisu podnosili i nisz mogli da budu skupa. Ona je smatrala da je jako bahat a on da je ufurana ali vremenom rodila se ljubav i iskre su se pojavile. Kao svaki par turbulencije su bile i mnogo neslaganja ali to je normalno.

Nakon tri godine ljubavi odlucili su odmah da prekinu ali mediji su govorili o tome puno jer je samo nekoliko sedmica prije Zeljko zaprosio Jovanu. Jovana je nakon raskida bijesna rekla da se ljubav ugasila i da su kao par donijeli odluku da je vrijeme za kraj i rastavu.

No međutim samo nakon mjesec dana par se pomirio u Tivatu gdje je i Zeljko imao koncert a Jovana je do njega stigla prvim letom. Nakon toga sve nesuglasice su gotove i otvoreno su skupa govorili o svim problemima koji su ih mucili.