Vjenačanje mog sina mi je BIO ŠOK-Vidjela sam jedan detalj na ruci SNAHE, odmah sam odreagovala prisla njenim roditeljima (FOTO)

Vjencanje mog sina je bilo i ja sam vidjela jedan detalj i to na ruci moje snahe. Toliko me to iznenadilo ja sam odmah prisla roditeljima njenim da bi  vidjela o cemu se tu radi.

Ja sam prisla mladenkinim roditeljima ai pitala sam ih za nju. Pitala sam da li je ona usvojena prije 20 godina a porodica od mlade je toliko bila iznenađena jer je to bila porodicna tajna i o tome se nije govorilo.

 

Na dan vjencanja sam otkrila da je ta mlada ustvari davno izgubljena  kcerka i to je sok zivotni bio.

Nakon toga svega moja snajka poslije vjencanja je imala susret sa svojom biploskom majkom pa je rekla da joj je taj trenutak bio “sretniji od samog vjencanja” Ja sam vidjela da ona ima mladez a to je mladez slican onom sto je imala moja kcerka izgubljena.

Na kraju su mi oni rekli da su prije nekoliko godina uz cestu nasli djevojcicu pa su odlucili da je odgoje kao svoju kcerku.

Tada je ona plakala toliko jako i jako je zelela da sazna dosta vise o svojim bioloskim roditeljima jer nije znala mnogo o tome.

 

Ona je toliko zabrinuta bila oko udaje jer je njen buduci suprug ustvari brat ali je bioloska majka otkrila da oni nisu brat i sestra jer je njen mladozenja usvojen,