UKLONIT će sve mrlje sa odjeće I VLAGU SA ZIDA! Čini čuda, duplo jeftiniji od hemikalija a DOM BLISTA! (probajte)

Hidrogen se oduvijek smatrao prirodnim ali i sigurnim prirodnim konzervansom. Osim sto je jako jeftin on je alat koji treba da ima svaki dom da bi se posao olaksao. Uz pomoc otpine a to je VODIKOV PEROKSID rane se ne samo mogu dezinfikovati vec se moze koristi za razne nacine u domacinstvu a vi pogledajte kako.

UKLONITE BAKTERIJE IZ VOCA I POVRCA

Jedan od najboljih nacina da se uklone svi mikroorganizmi koji se skupe u vocu, u kori voca i povrce je najbolje uz koristenje tri postotnog vodika. Pomjesajte jednake dijelove vode i hidrogena i potopite i voce i povrce, Sve to ostavite da stoji 10 min a nakon toga sve to dobro isperite sa cistom vodom.

Za sve one koji ne znaju vodica za ispiranje usta sadrzi vodikov plin. Pa zasto onda ga ne koristite za tu svrhu kada je bez sumnje jeftiniji. POMJESAJTE jednake dijelove oko 3 posto hidrogena sa vodom i upotrebite istu tekucinu da se isperu usta kao i kod otopina kupljenih u prodavnici. Osim dezinfekciji jedna od prednosti je sto zubi postaju svjetliji.

 

NE PRLJA OGLEDALO:

Kad imate situaciju da vam nestane sredstva za ciscenja stakla, stavite hidrogen. Uzmite papirni rucnik stavite malo na njega hidrogena i sve loijepo obrisite. uklanja sve mrlje i one najteze i onda vam ogledalo svjetluca kao novo.

 

MOZETE DA DEZINFIKUJETE DJECIJU ODJECU:

Nije potrebno da se kupuju neke skupe maramice ili sredstva koja sluze za dezinfekciju. Samo djecije igracke poprskajte sa vodikovim peroksidom. Uklanja sve bakterije i viruse koju mogu da budu uzrokovani i dovedeni do toga da dijete razvije infekcije i bolesti.