SVEKRVA JOJ JE OTKRILA TAJNU BLISTAVO ČISTOG PARKETA: Kuća miriše predivno zahvaljujući ovom receptu

Čišćenje podova može biti pravi izazov, kao što su mnogi od vas vjerojatno iskusili. To je zadatak koji zahtijeva trud i vrijeme, no čak i nakon svog tog napornog rada, rezultati možda neće ispuniti naša očekivanja u smislu postizanja željenog blistavo čistog izgleda.

Nadalje, cilj nam je izbjeći stalnu upotrebu skupih i štetnih proizvoda za čišćenje podova, što nas tjera da istražimo prirodnije alternative koje mogu dati iznimne, ako ne i superiorne rezultate.

Žena koja je članica Facebook grupe posvećene dijeljenju savjeta za čišćenje odlučila je podijeliti svoje osobno iskustvo.

Rješenje koje ju je spasilo od stalne frustracije čišćenja prljavih parketa bio je trik koji je podijelila njezina svekrva. Nakon što se godinama mučila, otkrila je potpuno drugačiji pristup zahvaljujući sugestiji svoje svekrve.

Pomiješajte 10 kapi eteričnog ulja s 1 žlicom octa i tom mješavinom učinkovito očistite parket. Pripremite se biti zadivljeni besprijekornom čistoćom vaših podova i osvježavajućim mirisom koji će se širiti prostorijom. Osim toga, ovaj izvanredan recept daje i dodatnu pogodnost dezinfekcije podova, prenosi Jutarnji list.