SVI SU POLUDJELI ZA PARADAJZ DIJETOM: Za 7 dana se gubi 10 KILOGRAMA, a tek da čujete KOLIKO MRŠAVITE ZA 3 DANA

Mršavljenje se može postići dijetom s rajčicama, koja se pokazala učinkovitom s potencijalom za 10 kg u tjedan dana ili 3-4 kg u samo tri dana.

Postizanje uspješnog mršavljenja moguće je pridržavanjem dijete koja iskorištava snagu soka od rajčice, budući da sadrži komponentu koja pospješuje metabolizam. Rajčice su bogate jedinstvenim oblikom nezasićenih masnih kiselina koje pomažu u borbi protiv viška kilograma. Porijeklom iz Japana, dijeta s rajčicama sada je stekla globalno priznanje. Prije nego što krenete na ovu dijetu, neophodno je upoznati se s njezinim temeljnim principima kako biste osigurali optimalne rezultate.

Preporuča se konzumacija svježe rajčice u odnosu na prženu zbog štetnog utjecaja termičke obrade na sadržaj hranjivih tvari i vitamina. Međutim, ako želite promjenu od sirovog povrća, razmislite o kuhanju ili pečenju rajčica na niskoj temperaturi. Za razliku od prženja, ove metode u većoj mjeri čuvaju korisna svojstva povrća.

Ako vam je cilj smršaviti 10 kg, ova varijanta dijete s rajčicama je prikladna za vas. Kad dođete do petog dana, jednostavno se vratite i ponovite prva dva dana plana obroka.

Na dan inauguracije

Za doručak, jednostavan, ali zadovoljavajući obrok sastoji se od jedne kriške crnog kruha uz zrelu rajčicu.

Brz i jednostavan međuobrok je salata od rajčice napravljena od samo jedne rajčice, žlice maslinovog ulja i začina po vašem izboru.

Za ručak uživajte u rajčici srednje veličine kao zasitnoj i hranjivoj opciji.

Za večeru uživajte u obroku koji se sastoji od dvije kuhane rajčice i tri mrkve srednje veličine.

Na drugi dan.

Započnite dan zdravim izborom nemasnog jogurta za doručak.

Prepustite se ugodnoj toploj salati od rajčice koja se sastoji od dvije rajčice, krastavca, luka, maslina i velike žlice svježeg limunova soka, a sve je začinjeno začinima po želji.

Za ručak uživajte u rajčici srednje veličine kao osvježavajućoj i hranjivoj opciji.

Za večeru pripremite ukusnu juhu od rajčice tako što ćete u loncu pomiješati luk narezan na kockice, dvije žlice paste od rajčice i dvije šalice vode. Ostavite smjesu da se kuha na laganoj vatri i začinite prstohvatom crnog papra i soli po želji.

Trećeg dana

Započnite dan jednostavnim, ali zadovoljavajućim doručkom koji se sastoji od dvije kriške kruha.

Za ručak uživajte u ukusnom omletu od dva jaja i dvije sočne rajčice.

Za brzi međuobrok razmislite o čaši osvježavajućeg soka od rajčice.

Za večeru uživajte u dvije aromatične rajčice začinjene po želji.

Četvrtog dana,

Za doručak, jednostavan, ali zadovoljavajući obrok sastoji se od jedne kriške tosta u kombinaciji sa zrelom rajčicom.

Za ručak uživajte u izdašnoj porciji od 2 ½ šalice ukusno pripremljenih rajčica.

Kao međuobrok može poslužiti jedna rajčica.

Za večeru sam uživao u jednostavnom, ali zasitnom obroku koji se sastojao od dvije zrele rajčice i mekane kriške kuhane piletine.

Petog dana,

Započnite dan zadovoljavajućim doručkom koji se sastoji od štruce kruha i osvježavajuće čaše svježe iscijeđenog soka od rajčice.

Za ručak možete uživati ​​u jednostavnom obroku koji se sastoji od dvije zrele rajčice.

Za brzi međuobrok uživajte u dvije mrkve srednje veličine.

Za večeru uživajte u hranjivom obroku koji se sastoji od kuhanog krumpira, mrkve i rajčice. Pojačajte okuse dodavanjem začina po želji.

Prilagodite dijetni jelovnik s rajčicama svojim potrebama i eksperimentirajte s uvrštavanjem svoje omiljene hrane kako biste diverzificirali inače monoton plan obroka.