Svoju nevinost je cuvala do 39 godine, a voljeni čovjek je zarazio SIDOM! Pogrešan čovjek je koštao životom (FOTO) (TUGA)

Cijeli svijet se duboko divio pjevacici poznatoj Izralskoj Ofri Hazi. Njen osmjeh koji je imala koji je bio jako zarazan a pored toga i njen glas je imao sposbnost da dodje i do one najhladnije duse i jednostavno sve je odusevljavala svojim pojavom.

Ona je rodjena 1957 godine i deveto je diejte iz migratske porodice u kooj se borila i njeni su skromni pocetci zivota bili i to je oblikovalo njen zivot.

Njen talenat koji je imala i glas su bili njeni spasitelji i spasilo ju je iz siromasne jako porodice i svi su se ocarali kada bi je vidjeli i kada bi se ona pojavila na njegovom putu.

Njen uspun na globalnoj slavi i sceni je stiglo sa izdavanjem pjesme “Oin Nin Alu” pjesme koje su osvojile srce publike cijelog svijet. Njena pjesma “Spasi nas” iz poznatog filma “Egipatski pricn” je osvojila javnost. Ovo je pjevacica je odusebila sve kada je  pjevala jako emotivnu baladu i to je uradila na 17 razlicitih jezika. Njen zivot je zavrsio radi velike ljubavi i snage ljubavi.

Tokom karijere je odrzavala mirnu egzistenciju, nikakve mrlje nije imala a onda je pojavila se slika sa jednim muškarcem i radi toga je bila u jeku skandla tada.

Ona je oduvijek trazila pravu ljubav i nevinost je cuvala sve do svoje prve bracne noci. Nisu je zanimali brojni udvaraci koji su je proganjali ona je trazila da dobije savrsenog partnera. Nakon mnogo godina u 39.oj godini ona je docekaal svog princa na bijelom konju a to je bio poznati bisnismen Dorana Ashkenzija.

Zadesila je velika nesreca radi ljubavi. Iako je bilo mnogo informacija o njenoj kratkoj zajednici jasno je svima da je nju partner zaraziio virusom AIDS. i to je dovelo do njene pbrze smrti. ona je podlegla upali pluca koju je dobila radi virusa Aids.