Uznemirujuće stanje Teodore Džehverović nakon operacije: Priključena na aparate

Pevačica Teodora Džehverović je tokom Badnje večeri bila podvrgnuta teškoj operaciji nakon što je hitno primljena u bolnicu zbog puknuća ciste na jajniku.

Po otpuštanju iz bolnice, Teodora je na svojim platformama društvenih medija podelila sa svojim pratiocima nepokolebljivu podršku koju je dobila od svoje majke Džehve tokom ove teške faze.

Muzička zvijezda je nedavno na svom Instagram nalogu podijelila video na kojem je otkrila njegu svoje majke i izrazila zabrinutost za Teodorino dobro.

Mama Džehva je izrazila svoj bijes, optuživši osobu da je popila četiri pića iako je dobila instrukcije da popije samo jedno. Vjerovala je da je pojedinac bio nepošten i da je samo kupovao tablete, a da ih zapravo nije konzumirao. U međuvremenu, Teodora se zabavljala u ovoj situaciji, smejući se u pozadini.

Pevačica je uz osmeh otvoreno izrazila svoje uzbuđenje zbog pažnje svoje majke, od milja nazivajući je “klasičnom kevom”. Međutim, spomenula je da je počela da koristi hiperbarične komore kako bi ubrzala proces oporavka.