Većina pojedinaca nije svjesna namjene trećeg odjeljka u ladici perilice rublja, koji se obično sastoji od tri odjeljka.

Kako biste izbjegli potencijalno oštećenje mehanizma uređaja, važno je pažljivo proučiti upute za uporabu prije uporabe.

Nadalje, važno je primijetiti da svaki odjeljak unutar stroja služi različitoj svrsi, a čini se da postoji značajan nedostatak razumijevanja u vezi s funkcijom trećeg odjeljka među značajnim brojem pojedinaca.

U koji pretinac staviti prašak za rublje ili deterdžent, gdje ide omekšivač i koja je funkcija trećeg pretinca u ladici?

Odjeljak namijenjen za omekšivač, jasno označen simbolom cvijeta, namijenjen je komercijalnim proizvodima; međutim, može primiti i domaću mješavinu octa i eteričnih ulja.

Određeni odjeljak za deterdžent za pretpranje, označen simbolom I, tradicionalno se nalazi u trećem dijelu perilice. Nasuprot tome, glavni deterdžent treba staviti u odjeljak označen simbolom II.

Kako biste spriječili potencijalne alergijske reakcije, preporučljivo je suzdržati se od korištenja prekomjerne količine omekšivača.