Za nedelju dana paradajz ima stabljiku deblju od malog prsta! Zalijevam ga OVOM smjesom..

U samo jednom tjednu, biljka rajčice doživljava izniman rast, često nadmašujući svoje početne dimenzije. Kako bih podržao taj impresivan razvoj, redovito zalijevam biljke pažljivo pripremljenim mješavinama.

Ovaj članak donosi dvije korisne i potpuno prirodne formule koje su idealne za poticanje rasta različitih sadnica, uključujući rajčice, paprike, krastavce i mnoge druge.

U samo sedam dana, jedna od ovih mješavina ima moć poboljšati snagu i gustoću mladih biljaka, dok druga djeluje kao zaštita od raznih biljnih bolesti. Za pripremu prvog rješenja potrebni su cimet u prahu i topla voda. Pomiješajte žličicu cimeta s litrom tople vode i ostavite da odstoji 48 sati. Nakon što otopina odstoji, procijedite je i prskajte listove sadnica svakih 7-14 dana.

Ova prirodna i hranjiva mješavina potiče rast biljaka, čineći ih snažnima i otpornima, dok istovremeno pruža vitalne mikroelemente.

Druga formula uključuje korištenje krumpirove kore. Skuhajte 3-5 krumpira s koricom u 2 litre vode 15-20 minuta. Nakon što se smjesa ohladi, koristite je za zalijevanje biljaka pri dnu kako bi se održao njihov rast.

Nadalje, preporučuje se ponavljanje ovih postupaka svakih 10-14 dana kako bi se osigurao kontinuirani napredak biljaka. U videu ispod možete pronaći vizualne upute za pripremu ovih mješavina.

Da pogledate video, jednostavno kliknite na dostavljeni link: