Zašt0 Arapkinje izgledaju KA0 DJEV0JČICE u 6. deceniji, a naše žene gube sjaj u 3O-im: Tajna je u 0VIH PET stvari

Arapke imaju bezvremenski izgled i u svojim 60-ima, dok naše žene gube svoj sjaj u 30-ima. Tajna leži u pažljivoj brizi koju arapske žene posvećuju svom izgledu, koristeći pet različitih metoda kako bi to postigle.

Kroz opsežna istraživanja znanstvenici su došli do fascinantnog otkrića o izuzetnoj ljepoti kože arapskih žena. Ove izvanredne osobe posjeduju kvalitetu koja prkosi godinama koja im omogućuje da izgledaju mladoliko iu svojim šezdesetima. Ovaj izvanredni fenomen može se pripisati skupu od pet bitnih smjernica koje marljivo slijede.

Čupave obrve

Arapske žene posjeduju bujne obrve koje dobivaju brižljivu pažnju korištenjem specijaliziranih ulja. Rijetko posežu za pincetom, a i s godinama njihove obrve zadržavaju svoje pretežno prirodno stanje.

olovka za oči

Arapke zadržavaju dojam tajanstvenosti tako što uglavnom izlažu samo svoje oči, koje naglašavaju crnom olovkom za oči, dajući im zagonetnu privlačnost.

Istražite iskustvo tradicionalnog hamama

Korištenje istočnjačkih kupelji omogućuje temeljito čišćenje kože i učinkovito uklanjanje toksina iz tijela. Dok se žene znoje, vanjski slojevi kože, koji mogu biti više oštećeni, nježno se ljušte, što rezultira blistavim, gipkim i baršunasto glatkim tenom na licu i tijelu.

Oralna higijena

Arapske žene dosljedno pokazuju blistav osmijeh, zahvaljujući svojoj posvećenosti izvrsnoj oralnoj higijeni. Uvriježeno je mišljenje da su praksu pranja zubi u Europu uveli arapski narodi. Njihova predanost očuvanju zdravlja zubi ukorijenjena je u holističkom pristupu.

Kozmetika napravljena od vrhunskih masti.

Arapske žene preferiraju korištenje organskih kozmetičkih proizvoda kada se radi o njezi njihove kože i kose. Kako bi postigli sjajnu i dugu kosu, koriste se posebnim uljima koja su posebno formulirana za njegu kose. Isti princip vrijedi i za njihovu rutinu njege tijela, gdje nježno umasiraju maslinovo ulje u kožu. Umirujuća svojstva ulja tamjana, ruže i badema doprinose cjelokupnom zdravlju i čistoći njihove kože.