Zglobovi i Kosti prestaju da bole čim ih očistite od soli: Metod dr Malahova za potpuni oporavak koštanog sistema!

Prema Malakhovu, nakon razdoblja od dva tjedna, pojedinci mogu očekivati ​​olakšanje bolova u zglobovima i kostima, zajedno s povećanom pokretljivošću u svom koštanom sustavu.

Gennady Petrovich Malakhov, poznati ruski stručnjak za narodnu medicinu, opširno je dokumentirao više od 200 najčešćih bolesti u svojoj kolekciji od više od 60 knjiga. Prema Malakhovu, nakupljanje kalcifikacija soli tijekom vremena je temeljni uzrok nelagode u zglobovima i kostima, naglašavajući važnost njihovog izbacivanja.

On daje jednostavnu metodu za eliminaciju soli iz tijela. U idealnom slučaju, ovaj bi se tretman trebao provesti nakon čišćenja debelog crijeva pomoću vode i soli ili standardnog klistira. Međutim, važno je napomenuti da još uvijek postoji učinak čak i ako se čišćenje debelog crijeva ne provodi.

Za pripremu navečer uzmite 5 g listova lovora i stavite ih u 3 dl kipuće vode, osiguravajući optimalnu toplinu. Pustite smjesu da se kuha pet minuta, zatim je maknite s izvora topline i ostavite da odstoji preko noći (alternativno, može se pohraniti u termosicu).

Procijeđenu tekućinu konzumirajte postupno, malim gutljajima tijekom dana. Važno je izbjegavati konzumiranje cijele otopine odjednom jer to može dovesti do komplikacija i mogućeg krvarenja.

Za liječenje kroničnih bolesti zglobova i kostiju, konzumirajte otopinu lovora uzastopno tri noći i tri dana. Nakon sedam dana pauze, režim se može ponoviti. U slučaju dugotrajnih tegoba produžite trajanje na pet dana.

Tijekom tretmana lovorom, važno je da se ne uznemirite zbog prisutnosti crvene mokraće i učestalog mokrenja. Ova pojava je potpuno normalna, jer se soli u tijelu snažno otapaju, što dovodi do iritacije mokraćnog mjehura.

Saznajte više: Nakupljanje tekućine u koljenu: Uzroci i rješenja. Prema Malahovu, nakon trajanja od dva tjedna, doživjet ćete olakšanje od bolova u zglobovima i kostima, kao i poboljšanu pokretljivost cijele vaše strukture kostura. To znači da je tretman lovorom postigao željeni rezultat. Ako bilo kakva nelagoda potraje, preporuča se ponoviti tretman.